Понеділок, 20 ТравняГромадська організація «Освітній діалог»
Shadow

Вебінар «Академічна доброчесність і авторське право в закладах мистецької освіти»

17 грудня 2023 року на платформі ZOOM відбувся всеукраїнський вебінар «Академічна доброчесність і авторське право в закладах мистецької освіти», який був організований та проведений ГО «Освітній діалог» спільно з Обласним навчально-методичним центром підвищення кваліфікації працівників культосвітніх закладів Харківської обласної ради.

У заході взяли участь близько 40 керівників та педагогічних працівників закладів мистецької освіти Дніпропетровської, Одеської та Харківської областей.

Спікером заходу виступила Олена ЗАДИХАЙЛО, кандидат юридичних наук, доцент, доцент кафедри державно-правових дисциплін, кримінального права і процесу ХНПУ імені Г.С. Сковороди.

Протягом вебінару слухачі отримали практичні поради, як дотримуватися правил академічної доброчесності при підготовці навчально-методичних матеріалів, познайомились зі змінами в законодавстві про авторське право і суміжні права, дізнались які права мають автори і як правильно їх захищати, а також отримали багато корисної і актуальної інформації у сфері авторського права.

Чекаємо Вас на наступних заходах з підвищення кваліфікації!