Понеділок, 20 ТравняГромадська організація «Освітній діалог»
Shadow

Вебінар для директорів мистецьких шкіл за темою «Основи правової грамотності керівника мистецької школи»

16 та 17 вересня 2023 року Громадська організація «Освітній діалог» спільно з Обласним навчально-методичним центром підвищення кваліфікації працівників культосвітніх закладів Харківської обласної ради провели вебінар в режимі онлайн для директорів мистецьких шкіл за темою «Основи правової грамотності керівника мистецької школи».

В роботі вебінару взяли участь керівники мистецьких шкіл Харківської, Дніпропетровської, Одеської та Рівненської областей.

Наприкінці заходу відбувся круглий стіл, на якому учасники Вебінару отримали відповіді на найактуальніші правові питання.

Знання, отримані в рамках Вебінару, керівники закладів мистецької освіти зможуть впроваджувати та інтегрувати у свою безпосередню адміністративну діяльність, що дозволить удосконалити управлінський процес в закладах мистецької освіти.

Всі учасники Вебінару отримали сертифікат з підвищення кваліфікації обсягом 0,5 кредитів ЄКТС (15 годин)

Висловлюємо щиру вдячність спікеру Вебінару к.ю.н., доценту, доценту кафедри державно-правових дисциплін, кримінального права і процесу Олені Задихайло за цікаву подачу матеріалу, цінні знання та практичні інструменти для підвищення кваліфікації з правових питань.