Вівторок, 22 ЖовтняГромадська організація «Освітній діалог»
Shadow

Проведено Цикл вебінарів-практикумів з підвищення кваліфікації «Удосконалення мовленнєвих навичок професійного спілкування працівників сфери мистецької освіти»

Сьогодні завершився Цикл вебінарів-практикумів з підвищення кваліфікації «Удосконалення мовленнєвих навичок професійного спілкування працівників сфери мистецької освіти», який було проведено ГО «Освітній діалог» за підтримки Обласного навчально-методичного центру підвищення кваліфікації працівників культосвітніх закладів Харківської обласної ради 5, 12 та 19 жовтня 2024 р. на платформі Zoom.

Спікером вебінару виступила викладач-методист Харківського фахового вищого коледжу мистецтв Олена Мельник.

В рамках навчання учасники Вебінару розширили свій запас професійної лексики, удосконалили мовні навички та отримали практичні поради щодо використання засобів сучасної української мови залежно від умов спілкування, мети і змісту мовлення.

У заході взяли участь педагогічні працівники закладів мистецької освіти Київської, Харківської, Дніпропетровської, Запорізької, Донецької, Полтавської та Закарпатської областей, які впродовж Вебінару мали можливість поставити лектору питання в прямому ефірі, на які отримали кваліфіковані та вичерпні відповіді. Он-лайн заняття пройшли у теплій, дружній атмосфері.

Чекаємо вас на наступних зустрічах!

Слідкуйте за анонсами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *