Середа, 8 ТравняГромадська організація «Освітній діалог»
Shadow

Всеукраїнський вебінар «Все про відпустки у сфері мистецької освіти: види, порядок та умови надання»

18 лютого 2024 року, в режимі онлайн на платформі ZOOM Громадська організація «Освітній діалог» спільно з Обласним навчально-методичним центром підвищення кваліфікації працівників культосвітніх закладів Харківської обласної ради провели Всеукраїнський вебінар «Все про відпустки у сфері мистецької освіти: види, порядок та умови надання».

В роботі вебінару взяли участь керівники та педагогічні працівники мистецьких шкіл Харківської, Дніпропетровської, Полтавської, Донецької, Вінницької, Одеської, Херсонської, Хмельницької, Чернігівської, Чернівецької та Рівненської областей.

Наприкінці заходу відбувся круглий стіл, на якому учасники Вебінару отримали відповіді на найактуальніші правові питання щодо відпусток.

Знання, отримані в рамках вебінару «Все про відпустки у сфері мистецької освіти: види, порядок та умови надання» дозволять керівникам та викладачам мистецьких шкіл краще розуміти особливості надання відпусток педагогічним працівникам, враховуючи зміни у законодавстві України з питань надання відпусток.

Всі слухачі Вебінару отримали сертифікат учасника вебінару, а також кейс зі зразками документації щодо відпусток. Сертифікати учасників можна завантажити на сайті www.osvitadialog.kh.ua в розділі «Підвищення кваліфікації —> Сертифікати».

ГО «Освітній діалог» висловлює щиру вдячність спікеру вебінару к.ю.н., доценту, доценту кафедри державно-правових дисциплін, кримінального права і процесу Олені ЗАДИХАЙЛО за цікаву подачу матеріалу, цінні знання та практичні інструменти для підвищення обізнаності у правовому регулюванні порядку надання відпусток у сфері мистецької освіти.