Середа, 8 ТравняГромадська організація «Освітній діалог»
Shadow

Удосконалення мовленнєвих навичок за правилами нового українського правопису

30 березня 2024 р. завершився дводенний вебінар-практикум з підвищення кваліфікації «Удосконалення мовленнєвих навичок за правилами нового українського правопису», який було проведено ГО «Освітній діалог» за підтримки Обласного навчально-методичного центру підвищення кваліфікації працівників культосвітніх закладів Харківської обласної ради  на платформі Zoom.

Впродовж першого та другого днів навчання учасники Вебінару ознайомились з основними змінами у новій редакції «Українського правопису» (2019 р.), виконали інтерактивні вправи та удосконалили мовленнєві навички.

Спікером вебінару виступила кандидат педагогічних наук, доцент кафедри культурології та міжкультурних комунікацій Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв Оксана БУГАЙОВА,

У заході взяли участь більше 40 працівників закладів мистецької освіти Харківської, Одеської, Миколаївської, Дніпропетровської, Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей, які отримали практичні поради щодо використання засобів сучасної української мови залежно від умов спілкування, мети і змісту мовлення. Он-лайн заняття пройшли у теплій, дружній атмосфері.

Чекаємо вас на наступних зустрічах!

Слідкуйте за анонсами!!!


Сертифікати учасників семінару будуть розміщені на нашому сайті в розділі “Підвищення кваліфікації -> Сертифікати”


Всі Ваші питання чекаємо за телефонами:
(057)-72-72-003 (телефоном)
(098)-72-72-003 у месенджерах Telegram, Viber.

1 Comment

  • Галина

    Неперевершена спікерка, дуже позитивна, з глибоким знанням мови, з бажанням донести до слухачів курсу красу рідної мови у великому обсязі. Дякую за такий змістовний вебінари.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *