Середа, 8 ТравняГромадська організація «Освітній діалог»
Shadow

Вебінар з підвищення кваліфікації «Психологічна підтримка учасників освітнього процесу мистецьких шкіл»

9 та 10 лютого 2024 року на платформі ZOOM відбувся дводенний вебінар з підвищення кваліфікації “Психологічна підтримка учасників освітнього процесу мистецьких шкіл”, який був організований і проведений Обласним навчально-методичним центром підвищення кваліфікації працівників культосвітніх закладів Харківської обласної ради спільно з ГО «Освітній діалог».

Спікерами вебінару виступили:

  • Костюченко Олена Вікторівна – професор кафедри психології Київського національного університету культури і мистецтв, доктор психологічних наук;
  • Бриль Марина Миколаївна – директор Державного науково-методичного центру змісту культурно-мистецької освіти, кандидат психологічних наук.

До участі в заході доєднались працівники сфери мистецької освіти з Харківської, Одеської, Дніпропетровської, Тернопільської, Чернігівської, Рівненської, Черкаської та Хмельницької областей. Педагогічні працівники та керівники мистецьких шкіл познайомились з особливостями регулювання психологічних станів в кризових умовах, складовими психологічного здоров’я та рівноваги особистості.

Учасники вебінару з великою цікавістю опановували методи самодопомоги та самовідновлення при переживанні повсякденних стресових ситуацій, ділилися своїми враженнями під час виконання психологічних вправ.

За підсумками роботи вебінару всі учасники заходу отримали кейс практичного матеріалу з психології.

Сподіваємось, що вироблена впродовж дводенного вебінару стратегія психологічної підтримки учасників освітнього процесу допоможе зменшити негативний вплив стресу та сприятиме покращенню психологічного стану як викладачів, так і учнів.

Ваші відгуки та побажання чекаємо у коментарях.

Запрошуємо відвідати наші наступні заходи!

1 Comment

  • Олена Французова

    Велика вдячність спікерам за підготовку та проведення змістовного і дуже корисного вебінару.
    Добра організація, багато цікавої інформації і доступних практичних вправ, які дуже актуальні, особливо в умовах теперішнього часу.
    З найкращими побажаннями подальшої плідної просвітницької діяльності.
    Викладач ДМШ №8 ім. П.Д. Гайдамаки Французова Олена.

Comments are closed.